Bent u werkzoekend?

Bent u opzoek naar een boeiende job die u op het lijf geschreven is en heeft u een functiebeperking (rugklachten, motorische beperkingen, burn-out, ADHD, autisme,…)? AZERTIE kan putten uit maar liefst 30 jaar ervaring en maakt er haar missie van om u te begeleiden naar een duurzame job.

Aanbod

Assessment

In een eerste fase proberen we samen met u een zicht te krijgen op uw talenten en competenties. Wat zijn voor u haalbare taken en wat moet er nog gebeuren om uw ideale job te vinden?

Meer info

Training

Wie (terug) wil werken moet in eerste instantie beschikken over een goede fysieke en mentale conditie ! Op AZERTIE wordt u hierin deskundig begeleid door een arts, kinesist en psycholoog.

Meer info

Coaching

AZERTIE begeleidt u in het leerproces wanneer functiebeperkingen in het spel zijn: de juiste m/v op de juiste plaats, daar gaan we voor! Wij bouwen op 30 jaar ervaring en delen graag onze expertise.

Meer info

Arbeidsbemiddeling

Een jobconsultant van AZERTIE zal samen met u de stap zetten naar een effectieve tewerkstelling. De stap naar effectieve tewerkstelling kan op verschillende manieren worden gezet: via een stage, GIBO of direct.

Meer info

Blijf niet zitten met vragen.

AZERTiE is voortdurend op zoek naar ambitieuze werknemers die het verschil willen maken. Uw gedrevenheid is een goudmijn voor innovatieve werkgevers. Heeft u een specifieke vraag, vul hieronder het contactformulier in. Wij antwoorden u zo snel mogelijk. Wenst u een begeleidingstraject naar werk te volgen? Bespreek het met uw trajectbegeleider bij GTB of VDAB. Zij regelen uw verwijzing naar ons centrum.

Naam*

Voornaam*

E-mail adres*

Telefoon

Straat + nr.*

Gemeente*

Bericht*

Waar?

In ons centrum: Boddenveldweg 11 te 3520 Zonhoven

Wat?

Info over:
Assessment:
Wat zijn uw troeven en hoe speelt u ze uit op de werkvloer?
Talenten omzetten in competenties:
Uw talent kennen is één zaak, uw talent ontwikkelen en actief inzetten in uw werk zijn het essentiële gevolg.
Personal coaching:
U bepaalt het doel, uw coach adviseert en ondersteunt uw leerproces.

Werkvloer leren:
Hoe krijgt u het in uw vingers? Als u leert autorijden dan neemt u het stuur zelf in handen. Als u leert paardrijden dan springt u op een paard, waarom dan niet leren werken op de werkvloer? Het is uw directe verbinding naar ‘vast werk’.

Wie?

Iedereen met een functiebeperking die gedreven is en werk zoekt.

Cases

xplicitWerkzoekend