Hans

GETUIGENIS
LOOPBAANBEGELEIDING

“Loopbaanbegeleiding, aanvankelijk nooit bij stil gestaan. Het rommelde al lang in mijn hoofd, maar ik kon er de vinger niet op de wonde leggen. Dankzij de begeleiding van de loopbaancoach zijn wij tot een aantal verhelderende inzichten gekomen die mij terug een nieuwe wending gaven in mijn professionele leven.

Het werd heel duidelijk dat de doelstellingen van mijn organisatie en de verwachtingen van mezelf veel te ver uit elkaar lagen en ook niet dichter naar elkaar konden groeien om tot een gezonde compromis te komen. Het zoeken naar een nieuwe job werd een onderdeel van de begeleiding waarin ik zeer concrete ondersteuning kreeg. Want als je al enkele jaren niet meer actief een job gezocht hebt op de arbeidsmarkt, lijken de  regeltjes van het spel toch enigszins veranderd te zijn, zeker als je je kans op slagen wil vergroten.
Ik heb het gevoel dat ik er goed aan doe om er een extern persoon bij te betrekken omdat die afstand het juist mogelijk maakt om de zaken in een beter perspectief te zien en zo verder een positieve wending kan geven binnen mijn professionele loopbaan.”

« Terug naar overzicht
xplicitHans