Anoniem

Administratief bediende zorgsector

“Toen ik op mijn 20ste mijn medisch ontslag kreeg, was dat voor mij een zware klap.  Ik deed mijn werk super graag, en voelde mij veel te jong om ‘ziek te zijn’.  Ik besloot echter om niet bij de pakken neer te blijven zitten, en kwam via het GTB bij Azertie terecht.  Mijn jobdoelwit was al vlug duidelijk. Met mijn (weinige) voorkennis en fysieke toestand besloot ik samen met mijn jobcoach om voor administratief bediende te gaan.

Hoewel ik het nog steeds moeilijk had met het loslaten van mijn vorige job, merkte ik gaandeweg dat deze richting mij meer lag dan ik gedacht had. Na een basiskennis opgedaan te hebben bij Azertie was het tijd voor mijn eerste stage, die mij alleen maar meer gemotiveerd heeft om zo vlug mogelijk terug aan het werk te gaan.
Na mijn stage heb ik mijn kennis nog wat bijgewerkt en ben ik met de hulp van mijn jobcoach actief beginnen zoeken naar werk.  Hoewel deze zoektocht absoluut niet makkelijk was, hadden we na 5 maanden solliciteren eindelijk prijs, een administratieve functie binnen de zorgsector, een job die perfect bij mij past!

Dankzij Azertie heb ik mijn hoofd niet laten hangen na mijn medisch ontslag, maar werd ik onmiddellijk opgevangen door mensen die mij aanmoedigden om te kijken naar de dingen die ik wél nog kan, en om mij te doen inzien dat ik, ondanks mijn ziekte, wél nog iets waard ben op de arbeidsmarkt…”

« Terug naar overzicht
xplicitAnoniem