Kom op voor werk bij Kanker – Herken talent!

Steeds meer ondernemingen worden geconfronteerd met medewerkers die te maken krijgen met kanker – hetzij  omdat ze zelf de diagnose kanker krijgen,  hetzij als mantelzorger. U kan als werkgever een verschil maken

Wij helpen u het verschil maken.

Hoe gaat u als werkgever om met medewerkers die geconfronteerd worden met kanker?   Wat is het effect op het functioneren van uw medewerker en het team?  Hoe zorgt u voor een succesvolle werkhervatting?  En hoe verankert u dit in uw personeelsbeleid?

 Ons trainingsaanbod biedt een antwoord op uw vragen

Onze training omvat twee modules van telkens een halve dag:

  • Wat is kanker? Welke impact heeft kanker op uw werknemer?  Hoe gaat u daar in uw bedrijf  of organisatie mee om?
  • Hoe zit het wetgevend kader rond re-integratie in elkaar? We informeren u over het re-integratietraject (op beleidsniveau en individueel niveau) en geven concrete handvaten om er mee aan de slag te gaan.

 Deelnemen?

Wij organiseren deze training in uw bedrijf. Per module betaalt u 500 EUR. Er kunnen 15 medewerkers deelnemen.

Neemt u liever deel aan het open aanbod?  Per module betaalt u dan 250 EUR. In ruil stuurt u tot 3 deelnemers naar de training. Eerstvolgende trainingen: 5/03/18 (module 1) van 8u30 tot 12u30 en (module 2) van 13u30 tot 17u30.

Schrijf u in via e-mail: info@azertie.be

Advies op maat van uw bedrijf

Wilt u advies en ondersteuning op maat van uw bedrijf?  Onze consultant begeleidt u bij het uitwerken van een zorgzaam personeelsbeleid waarbij u proactief inspeelt op de impact in uw bedrijf wanneer medewerkers geconfronteerd worden met kanker. Deze service is kosteloos dankzij de tussenkomst van Kom op tegen Kanker

Komt u op voor werk bij kanker?

Contacteer Kathleen Mertens (account manager)

kathleen.mertens@azertie.be     0478/43.71.85

azertieKom op voor werk bij Kanker – Herken talent! Meer